Internationaal eCoach & eCounselor Register

eCoachPro Certified Level00 web

Het online begeleiden van mensen is een specialisatie waar specifieke kennis en kunde voor zijn vereist. Een professionele begeleider uit het onderwijs die de vaardigheden heeft ontwikkeld om effectief online begeleiding in te zetten, kan opgenomen worden in het International eCoach & eCounselor Register.

Het Register kent twee beroepscategorieën:

  • Coaches: het gaat hier om professionals die werkzaam zijn als coach, mentor, loopbaan- studieadviseur, re-integratie consulent, onderwijsprofessional, HR-professional, etc.

    eCoachPro CertCounselor Level00 web
  • Counselors: het gaat hier om professionals die werkzaam zijn als hulpverlener, counselor, therapeut, zorgverlener, schoolmaatschappelijke werker, diëtist, arts, medisch specialist, psycholoog etc. 

Het Register bevat professionals die het keurmerk ‘Certified eCoach/ eCounselor' hebben behaald. Alle professionals met dit keurmerk hebben aantoonbare ervaring met de drie basisprincipes van online begeleiden, het ABC-model en de eCP-methodiek. Tevens zijn ze op de hoogte van de ethische aspecten rondom online begeleiden. De mate van scholing en hoeveelheid praktijkervaring bepaalt op welk ‘level’ een begeleider in staat is om online begeleiding in te zetten. Er zijn drie levels, het level wordt weergegeven in het keurmerk.

Het International eCoach & eCounselor Register en additionele informatie is beschikbaar op: www.ecoachregister.com

Wilt u meer weten over het Register? Neem contact met ons op via 013-8507546 of dit formulier: contact.

 

eCollegePro AdresWeb AdreseCollegePro AdresWeb Email