Wie wij zijn

Management

Alexander Waringa (Algemeen directeur)
Alexander is psycholoog, trainer en certified eCoach. Hij heeft jarenlange ervaring binnen het academisch onderwijs als docent en was verantwoordelijk voor het eerstjaarsmentoraat en de masterthesis-coördinatie van de studie Psychologie aan de Tilburg University. Tevens is hij co-auteur van het handboek 'Ecoaching: direct aan de slag het nieuwe coachen'. 

Anne Ribbers (R&D directeur)
Anne is certified eCoach, trainer en psycholoog. Zij is pionier op het gebied van online begeleiding en ontving voor haar onderzoek (aan de Tilburg University) op dit gebied een substantiële subsidie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Tevens is zij co-auteur van het handboek 'Ecoaching: direct aan de slag het nieuwe coachen'.

Marc Coenen (Commercieel directeur)
Marc is bedrijfskundig ingenieur met een passie voor mensen en hun ontwikkeling. Met zijn brede ervaring en kennis over implementatie van online diensten is hij verantwoordelijk voor Pluform.com. Pluform is het platform voor online persoonlijke ontwikkeling. Met Pluform wordt het mogelijk om reguliere vormen van begeleiding en behandelen ook online te ondersteunen.

Jingxiu Hu (Hoofdtrainer)
Jingxiu is hoofdtrainer, certified eCoach en psycholoog. Als trainer heeft zijn inmiddels vele onderwijsprofessionals variërend van docenten, decanen, studieadviseurs, stage- en afstudeerbegeleiders, studentenpsychologen, schoolmaatschappelijk werkers en mentoren opgeleid tot 'Certified eCounselor' en 'Certified eCoach'.

Trainers, adviseurs en (e-)coaches

Bekijk hier de profielen van al onze trainers, coaches en adviseurs: onze mensen

Over eCollgePro

Wij bieden persoonlijke ontwikkelingstrajecten, scholingsmogelijkheden, ICT-middelen, curriculum updates en implementatiebegeleiding voor onderwijsprofessionals en onderwijsinstellingen die hun dienstverlening (beter) willen laten aansluiten op de belevingswereld van de huidige online generatie. Binnen eCollegePro wordt er intensief samengewerkt tussen (e-)coaches, psychologen, onderwijsprofessionals, trainers, onderzoekers, consultants, ICT-experts en communicatiedeskundigen.

Wilt u meer weten over eCollegePro of de mogelijkheden tot samenwerking bespreken? Neem contact met ons op via 013-8507546 of dit formulier: contact.

eCollegePro is onderdeel van eCoachPro B.V.