Bijscholing onderwijsprofessionals

Onderwijs in de 21e eeuw

Het combineren van reguliere bijeenkomsten met ondersteuning via van online communicatiemiddelen (video-bellen, chat, email, sms en allerlei apps) maken het mogelijk om de zelfregie en empowerment van studenten maximaal te stimuleren. Voorwaarde is wel dat onderwijsprofessionals (zoals docenten, mentoren, studie-adviseurs, decanen, studentpsychologen, schoolmaatschappelijk werkers, supervisoren, coaches, stage-begeleiders, trainers etc.) over de juiste attitude en aanvullende vaardigheden beschikken om deze middelen in te zetten.

eCollegePro BijscholingOnze dienstverlening:

Over eCollegePro

eCollegePro is een van de eerste organisaties wereldwijd dat een gestructureerde aanpak (model en methodiek) heeft ontwikkelend voor effectieve online communicatie en begeleiding. Wij bieden persoonlijke ontwikkelingstrajecten, scholingsmogelijkheden, ICT-middelen, curriculum updates en implementatiebegeleiding voor onderwijsprofessionals en onderwijsinstellingen die hun dienstverlening (beter) willen laten aansluiten op de belevingswereld van de huidige online generatie.

Meer weten?

Maak een oriënterende afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact met ons op via 013-8507546 of dit formulier: contact

eCollegePro AdresWeb AdreseCollegePro AdresWeb Email