Persoonlijke ontwikkelingstrajecten

Om individuele medewerkers, leidinggevenden en teams uit het onderwijs persoonlijk en effectief te begeleiden maken wij gebruik van onze zeer succesvolle methodiek. 

Bent u op zoek naar:

  • persoonlijke coaching: begeleiding bij een specifiek ontwikkelingsvraagstuk? 

  • executive/ leadership coaching: begeleiding bij leiderschapsontwikkeling? 

  • teamcoaching: begeleiding bij het ontwikkelen van 'high performing' teams?

  • organisatie coaching: ondersteuning bij reorganisaties en change trajecten?

Wij combineren coaching met online begeleiding (e-coaching) waardoor onze begeleidingstrajecten op relatief korte termijn duurzame resultaten opleveren.

Duurzame resultaten in slechts enkele weken

Onze aanpak is gebaseerd op het 'Accelerated Behavioral Change Model': ABC-model en de eCP-methode. Het ABC-model is een 3 fasen model en onderscheidt zich door zijn versnellende en activerende karakter. Andere voordelen zijn o.a. dat de begeleiding grotendeels plaats- en tijdonafhankelijk, kostenbesparend is en laagdrempelig aangeboden wordt en plaatsvindt in een beveiligde online werkomgeving. Lees hier meer over: Onze werkwijze.

Gecertificeerde (e-)coaches

Coaching is een professie en e-coaching een specialisatie. eCollegePro heeft daarom eigen gecertificeerde coaches. Onze coaches hebben de specifieke vaardigheden en ervaringen die nodig zijn om u deskundig en adequaat te begeleiden tijdens uw e-coaching traject. Bekijk hier het overzicht van onze coaches: Certified eCoaches.

Meteen aan de slag?

Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen uit verschillende e-coaching trajecten. De trajecten variëren in tijdsduur, intensiteit en kosten. Heeft u interesse in een e-traject voor uzelf of uw medewerkers? Neem contact met ons op via 013-8507546 of dit formulier: contact.

eCollegePro AdresWeb AdreseCollegePro AdresWeb Email